Hej mitt vinterland


Dagens reklamhög har precis ramlat in genom brevinkastet. Julsaker på varenda jäkla reklamblad. Mitt sug efter att julpynta här hemma har nog aldrig varit större! Men var sak har sin tid. Först nu kommer plugget, och jag har lagt upp en veckoplan som ska fixas.


  • Uppdrag 2 i Företagsekonomi B
  • Uppdrag 1 i Svenska C
  • Uppdrag 3 i Engelska C


Om denna planering följs, och jag blir färdig med dem, så får jag i belöning titta på några avsnitt Chuck på lördagkvällen - OCH julpynta! :D


Let's do this!

Motivation!

Efter lite googlande på olika universitets/högskoleutbildningar har nu min käre gamle vän Motivationen återvänt. Det finns så sjukt många roliga och intressanta utbildningar! Jag har världen framför mina fötter, och det är JAG som bestämmer vart de ska gå. JAG bestämmer över MITT liv. Ah, sköna känsla! :D


Har laddat upp
med en kopp supersvart (ja, svartare än så blir det inte) kaffe som jag tänkt ska hålla mig uppe och fokuserad på företagsekonomin i några timmar till.


Lets kick some bidragskalkyl-ass!






Jag och jag själv

Tydligen suger jag ganska hårt på det här med att blogga. Jag menar, senaste inlägget? 20 september :P

Det har hänt sjukt mycket
sen senast. Den mest omtumlande "händelsen" som blivit är nog att jag har flyttat till en egen lägenhet, helt ensam - utan sambo. Och jag är singel för första gången på tre år (här vet jag inte riktigt om man ska skratta eller gråta, do as you like :P). Så helt ensam tillsammans med mig själv bor jag här i en 1:a på 34,5 kvm, som är jättekall trots att elementen är på. Samtal till hyresvärden ligger på "to do-listan".

Men man kan inte direkt påstå att vi har tråkigt tillsammans, jag och jag själv. Vi skrattar åt vår egen skumhet, dåliga humor och retardness för det mesta. Fast nog vore det bättre med lite riktigt sällskap att asgarva tillsammans  med emellanåt. Får nog försöka bli lite bättre på att umgås med mina vänner. De är ju faktiskt helt fantastiska :)

Nu ska här pluggas företagsekonomi. 1h aktivt - paus - 1h aktivt -paus - 1h aktivt osv. Ett nytt "pluggschema" som ska testas, konstruerat av en vän :-)





Börjar bli lite ordning i lägenheten..

RSS 2.0