Puh!

Nu är klockan eftermiddag och jag är färdig med allt plugg för idag. Fick färdigt historiauppdraget och svenskauppdraget.

Nu ska jag laga lite mat och efter det studsa iväg och köra pulsspinning!



Till slut.

Igår fick sambon och jag "tummen ur rôva" (västgötskt uttryck, av vad jag har förstått efter snart två år i Eskilstuna. Eskilstunaborna ser otroligt frågande ut när man uttrycker sig så) och bestämde oss för vad vi ska ha för bokhyllor och tv-möbel i vardagsrummet. Äntligen.

Så nu ska jag ta och ringa till IKEAs kundtjänst för att fråga hur lång tid det kan ta att få det levererat hit. Två utav förpackningarna vi ska ha väger hundra kilo styck. 100. Vilket bara det är 200 kg i hyllor. Så ska vi ha ännu lite fler pryttlar än så. Så vi resonerade som så att vi skickar efter de tunga grejorna och handlar småpryttlet själva.



Två av denna sort (IKEA Expedit) ska vi ha. En som rumsavdelare för att avskilja kontorsdelen från tv-delen och den andra stående mot väggen intill hyllan som vi ska ha som tv-möbel.



Och denna sorten (IKEA Expedit) ska vi ha som tv-möbel genom att lägga den ner.



Håller tummarna för att det blir snyggt!


Nu ska jag köra igång med åtta timmars aktivt pluggande. Hujeda mig. Men först ska jag slå Ingvar Kamprad en pling ;)

Heja heja!

Det positiva med att jag inte skriver så ofta här i bloggen kan ju faktiskt vara att jag har ett liv. För ärligt talat, så har jag faktiskt inte haft tid att skriva. Eller så har jag helt enkelt inte prioriterat det.. Jag röstar för det första ;)

Aja, hur som helst. Jag är här nu!
De veckor som passerat utanför bloggen har bestått av influensa, plugg, träning och en del umgänge. Helt okej med andra ord, om man tar bort influensan.

Idag är planen och målet att göra färdigt historiauppdraget. Det är några hyfsat omfattande frågor kvar på uppdraget som jag tror att jag ska klara av idag, om jag ger mig fan på det vill säga. Jag tror att jag är i behov av lite jävlar anamma. Hösten och mörkret, och även influensan, föll över mig så snabbt. En morot att jaga känner jag behövs nu. Så har ni någon över är jag frivillig mottagare!

Nu ska jag drömma mig iväg till det västromerska riket och luska reda på orsaker till varför det föll.

Blä.

Jag är sjuk som en koldolme. Min kära sambo har smittat mig med något influensaliknande tjosan, så här ligger jag med feber, halsont, huvudvärk och förkylning. Min hjärna hänger inte med för fem öre, så att plugga har varit, och är, uteslutet. Otroligt frustrerande. Jag har försökt att plugga flera gånger, men jag kan inte koncentrera mig utan ögonen far åt olika håll. Jag får helt enkelt acceptera läget och passa på att (försöka) slappna av.

Jag vill ha någonting att göra. Men vad mer än titta på film kan man göra när man är sjuk?


Nu ska jag gå och brainstorma. Adjö på en stund!

A lot of impressions.

Usch, vad hösten gör en trött! Ögonen går i kors och tittar man ut genom fönstret finns där bara kyla, mörker och tristess. Jag ska göra iordning en kopp grönt te och hålla tummarna för att den koppen ska smälta bort mitt hösthumör.

Dagens planering består av plugg, spinning, skaffa kontantkort (då mitt mobilabonnemang har gått ut), plugg, ännu mera plugg och eventuellt lite plugg ikväll.

Imorgon står stora planer på listan! Självklart har jag mitt värdpass på friskis, vilket är underbart bara det, men efter det så bär det ner till "hemstaden" Grästorp för att det på lördagen ska bäras ner till Ullared och Gekås. Sällskapet blir min syster, faster, farmor och farfar. Ser fram emot det starkt! Det är inte varje dag man träffar släkten, och dessutom samtidigt får åka till en underbar affär i min prisklass ;-).




Min syster senaste gången då vi var på Gekås, 2007. Då åkte vi kvällen innan och var nere vid tre på natten, så sov vi i bilen på parkeringen och gick in precis när det öppnade, utan att behöva stå i kö :P.


RSS 2.0